Home

Support & Contact

Over Sdu HSE online
Sdu HSE is dé online informatiebron over veiligheid op de werkplek. De basis van het platform wordt gevormd door de AI-bladen, van oudsher de gezaghebbende bron op dit gebied. Samen met de relevante wet- en regelgeving, commentaren, rechterlijke uitspraken, nieuws en handige tools is Sdu HSE online onmisbaar om snel en goed inzicht te krijgen in de verschillende onderwerpen op gebied van HSE.
HSE online biedt daarnaast ook onderdak aan andere Sdu online producten waaronder Praktijkregels voor de Drukapparatuur (PRDA). 

Hoe werkt de website?
Arbo-informatieblad: hoofdstukken of verdiepingen 
Attenderingen
Inloggen
Leeslijsten
Navigeren
Onderwerp, Practice Note, Arbo-informatieblad (Sdu HSE), Katernen (PRDA) 
Printen en downloaden
Zoeken en filteren

Product trainingen
Wekelijks organiseren wij een korte (gratis) producttraining voor HSE en PRDA gebruikers. Klik hier om je op te geven voor 1 van de trainingsmomenten.

Contact
Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice op 070-3789880 (tussen 8:30 en 17:00 uur) Onze collega's helpen je graag. Zij zijn ook per mail bereikbaar via info@sdu.nl

Abonnementen
Kijk hier voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden voor een abonnement op Sdu HSE en hier voor meer informatie met betrekking tot een abonnement op Praktijkregels voor de Drukapparatuur (PRDA).

Disclaimer
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud van deze website kan Sdu b.v., hierna te noemen Sdu, geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, ten gevolge van eventuele fouten of vergissingen. Dit geldt zowel ten aanzien van de eigen content als ten aanzien van de door Sdu aangeboden content die afkomstig is van derden.

Leveringsvoorwaarden Sdu 
Privacystatement Sdu