Home

Onderwerp, Arbo-informatieblad, Katern of Practice note?

Onderwerp, Arbo-informatieblad, Katern of Practice note?

Sdu HSE

Ik kan in mijn zoekresultaten het AI-blad niet vinden? Ik vind wel een practice note?

Op deze website zijn de Arbo-informatiebladen (AI-bladen) gepubliceerd in het conttentype practice note.  

Hoe vind ik een AI-blad?

Optie 1: Via het menu. Selecteer de titel van een AI-blad via het submenu Onderwerpen. Kies voor selectie via het alfabetische of het nummerieke overzicht.

Optie 2: Via zoeken. Gebruik hiervoor de zoekbalk boven aan een webpagina. Voer een zoekterm in of selecteer een 'Resultaat binnen HSE' .

De zoekresultaten worden in een vaste volgorde van contenttype getoond. 

  1. Practice notes
  2. Verdiepingen
  3. Wet- en regelgeving
  4. Commentaar
  5. Tools
  6. Jurisprudentie
  7. Naslag
  8. Nieuws
  9. Officiële publicaties

Ik zie resultaten onder het content type Practice notes. Wat is een practice note?

Een practice note is een contenttype dat Sdu toepast op kennisbanken zoals HSE, PRDA, Opmaat, NDFR, NDFZ, Inzicht in de OR, Jes!, Taxvice.  Een practice note op de kennisbank Sdu HSE geeft de inhoud van een Arbo-informatieblad weer.

Klopt het dat ik informatie mis uit een AI-blad wanneer ik de practice note bekijk?

Dat komt voor. Van een aantal Arbo-informatiebladen zijn hoofdstukken uit een AI-blad namelijk te vinden onder het contenttype verdieping! Deze verdiepingen zijn te vinden via het tabje verdieping bovenaan de webpagina.

In 2022 zijn redactie en auteurs gestart met het samenvoegen van geactualiseerde verdiepingen met de practice note tot 1 webpagina. De samenvoeging vergroot het gebruiksgemak en geeft je als gebruiker sneller en overzichtelijker toegang tot de verdiepende informatie (lees hier meer over deze samenvoeging). 

PRDA

Ik kan in mijn zoekresultaten de PRDA-katernen niet vinden? Ik zie wel zoekresultaten onder het content type Practice notes. Wat is een practice note?

Een practice note is een contenttype dat Sdu toepast op kennisbanken zoals PRDA, HSE, Opmaat, NDFR, NDFZ, Inzicht in de OR, Jes!, Taxvice.  Een practice note op de kennisbank PRDA geeft de inhoud van een katern weer.