Home

Notificatie (alert) via zoekresultaat volgen

Hoe kan ik een notificatie (alert) instellen?
Zodra je een zoekactie hebt gedaan en vervolgens een filter hebt geselecteerd, verschijnt rechtsboven in je scherm de optie zoekresultaat volgen (ook te herkennen aan het icoon: 'bel').Klik hierop om een notificatie in te stellen.

Allereerst kun je de zoekterm en informatiesoort vastleggen, en vervolgens de frequentie van het ontvangen van notificaties (dagelijks/wekelijks/door de dag). Na opslaan van de notificatie is deze terug te vinden in je persoonlijke notificatie-overzicht.

Let op: Het is helaas niet mogelijk om voor meerdere zoektermen en of meerdere informatiesoorten een notificatie in te voeren en of te selecteren. Start per informatiesoort een nieuwe sessie.

Waar vind ik mijn overzicht met ingestelde notificaties (alerts)?
In je scherm rechtsboven is een ronde knop met je initialen te zien. klik hierop en je ziet een aantal tabs waaronder 'Mijn notificaties'. Hier vindt je alle door jou ingestelde notificaties.

Hoe kan ik ingestelde notificaties (alerts) wijzigen?
In je notificatie-overzicht zijn verschillende opties voorhanden om notificaties aan te passen. Allereerst kan je ze 'aan' en 'uit' zetten met behulp van de schuifknop. Klik je een notificatie aan in je overzicht, dan kan je de zoekterm, informatiesoort en de frequentie aanpassen. Tenslotte is hier ook de optie om de notificatie weg te gooien.

In het oude HSE had ik notificaties ingesteld, deze zie ik niet in Mijn notificaties staan. Waar zijn deze gebleven?
Om technische redenen konden de reeds ingestelde notificaties niet mee migreren naar de nieuwe Sdu HSE website. Helaas moeten deze opnieuw ingesteld worden.